MVO

MVOMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een term die inmiddels door vele bedrijven wordt gebezigd. Het actief bedrijven ervan kan op velerlei manieren of u nu een groot of klein bedrijf heeft.

Vaak worstelen bedrijven met de vraag: geven van een kado aan de medewerker of dit bedrag schenken aan een goed doel. Met het schenken van de Carminski's Art collectie wordt aan beide voorwaarden voldaan. Uw medewerkers ontvangen iets van bijzondere waarde en weten tegelijkertijd dat door de aanschaf hiervan ook een goed doel wordt gesteund.

Bij Carminski's Communicatie Advies is gekozen om vier verschlllende kunstenaars te ondersteunen door het afnemen van een deel van hun kunstwerken. De schilders, die allen een verstandelijke beperking hebben, uiten hun creativiteit door een unieke vorm van schilderen.

De eerste Art werken zijn destijds in opdracht van Carminski tot stand gekomen. Deze hoogwaardig porseleinen borden kunt u bijvoorbeeld schenken aan uw relaties of medewerkers. Door de aankoop steunt u de Stichting Amerpoort omdat een deel van de opbrengst wordt afgedragen aan het gekozen kunstatelier, waar de schilders worden begeleid.

Wilt u op een andere manier samen met uw medewerkers een gebaar maken? Het verven van de locale kinderboerderij of het inzamelen en opknappen van tweedehandsfietsen. Carminski heeft ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van kleine tot grootschalige projecten die passen bij uw bedrijf en uw mensen. Want dergelijke projecten zijn alleen een succes als ze door de breedte van uw organisatie gedragen kunnen worden.

Wilt u meer over weten over hoe u als bedrijf ook op MVO gebied uw steentje kunt bijdragen, neem dan contact met ons op. 
Wij denken graag met u mee.