Art

De Carminski’s Art Collectie bestaat uit een serie van vier verschillende porseleinen borden van vier intrigerende kunstenaars, te weten Wouter Coumou, Marian Kamp, Michel de la Porte en Piet Schopping. Iedere kunstenaar heeft zijn of haar eigen stijl van schilderen. Het bijzondere is dat zij ondanks hun verstandelijke beperking, onder begeleiding van docenten uiting kunnen geven aan hun artistieke gaves. De schilders waren destijds werkzaam op het atelier van de Amerpoort Asvz. Met de aankoop van deze borden steunt u het kunstatelier van de Amerpoort.

Lees meer over de achtergrond van iedere schilder door met uw muis over de afbeelding te gaan.

'Ik hou van jou' van Wouter Coumou 'Venus' van Marian Kamp 'Rembrand' van Michel de la Porte 'Johanna' van Piet Schopping

Wouter Coumou

Marian Kamp

Michel de la Porte

Piet Schopping

Carminski's Art BoxWilt u voor een bijzondere gelegenheid iemand verrassen met een origineel kunstgeschenk dan is de Art Box de oplossing met gegarandeerd succes. U kunt ook denken aan het geven van een speciale lunch of diner waarbij de tafel is ingedekt met de kunstborden die uw gasten na afloop mee naar huis kunnen nemen.

De Art Box bestaat uit een groot kunstbord (diameter 31 cm) en twee kleine borden (diameter 18,5 cm). Bij de samenstelling kunt u kiezen uit de vier verschillende ontwerpen. De borden zijn vervaardigd van hoogwaardig Europees porselein en vaatwasmachinebestendig.

De kosten van de Carminski’s Art Box bedragen € 59,95 excl. BTW per box, met de aankoop steunt u het kunstatelier van de Amerpoort. Bij afname van meer dan 50 stuks gelden andere prijzen.

Wilt u meer informatie of heeft u andere wensen neem dan contact met ons op.